блоговете, които не чета

Matthieu Ricard, The Dalai Lama, Robert Sternberg, Георги Лозанов (ама кой от двамата георги лозанови, ще разбереш от другия блог 😛 )
Бих искала да чета блоговете им и преди време ги поканих да пишат в общ блог, но те не се навиха нещо. Секретарят на Далай Лама писа, че имат доста работа покрай обновяването на сайта (добре се е получил!), а другите нещо не пратиха хабер. Не съм ги притеснявала втори път. Ако някой попадне на техни блогове, нека ми съобщи.

А иначе може да пробвате блога на Петър Стоянов, където вече има две дълги неща и невъзможност да се оставят коментари. Сигурно няма да съм редовен читател, но все пак съм трогната. Дано продължи да пише, не само за политика, а за всичко, което го вълнува. Има хора, за които би било наистина важно да чуят мнението му. Нека не ги разочарова, така както аз не разочаровам моите читатели P
Продължавам да се надявам, че тези, чиито блогове бих искала да чета, ще си направят и ще пишат винаги, когато имат нещо значимо за казване. Иначе ако чакам на вестниците, които аз и така не чета … И ще си ги включа всички в една блогосферка и ще ви дам линк!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s