знам как се чувстваш

На 18 слушах често и продължително тази песен. На 18 бях най-нещастният човек на света. На никого не му пукаше за мене. Малкото момчета, които харесвах се плашеха от мен.

Днес, половин живот по-късно, продължавам да харесвам тази песен и да плача докато я слушам. Най-щастливият човек на света съм. Пука ми за всички.

Моят подарък за всички хора днес е да напомня, че 8 март е празник на жените, на които им пука, които не седят тъжно да чакат принца, тото-то, обедната почивка, сериала. Това е ден на жените, които се грижат.

Най-доброто лекарство против нещастието е да се грижиш. То е неизчерпаемо, защото винаги има за кого и какво да се погрижиш. Дори и да живееш сам, наоколо има толкова много същества, които имат нужда от нечия подкрепа и помощ. Винаги можеш да направиш света по-хубав.

Остава да седнеш и да помислиш как, а после да станеш и да започнеш да го правиш. Когато има пречки, да седнеш отново и да помислиш за друг начин.

Никога не забравяй, че ти си част от света. Не забравяй да се грижиш за тази част. Тя го заслужава не по-малко от всички други.

Advertisements

2 responses to “знам как се чувстваш

  1. Благодаря ти!

  2. пак заповядай 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s