продава ли сексът?

Вчера, докато обсъждахме Ефекта на Пеперудата – с експеримента на Лоренц, размишления за зачатието и какво ако Хитлер не беше се родил, Радка отбеляза, че й се е видяла доста смешна забележката на автора на текста, който казва “За да задържа интереса ви, ще вкарам малко секс, защото сексът винаги е интересен, бла-бла”. Че що пък непременно да е най-интересното нещо пита тя.

Ето защо после започнахме да обсъждаме тема за секса в рекламите и дали наистина продава. Затова и написах нещо в ученическия си блог. Ако ти се чете на английски, заповядай тук.

Като се чудим дали сексът продава, ще се опитам по този начин да продам новия блог на Лъчо, който от секса стига чак до асексуалността.

Мисля, че дължа нещо и на тези, които не могат да четат на английски. След толкова разговори за секс, мога да ги компенсирам с един по-стар мой текст, който беше рекордно посещаван.

Тъй като текстът се казва”Секс и пари”, сещам се за вчерашното представление на ученическата театрална група към хасковския театър. Пантомима със заглавие “Пари”, в която играха някои сегашни и бивши ученици и познати. Браво на Атанаска, Станислава, Петьо, Гинчето, Мира и останалите, на които не знам имената.

Предполагам, че не е нужно да слагам картинка илюстрираща рекламирането чрез секс, но ако успея, днес ще снимам любимата си реклама на сладолед – онова момиченце с пембени бузки, зелено елече и панталонки и сближени очички, чието грухтене няма как да чуем, понеже собственикът на сладоледаджийницата (баща й) още не се е сетил да пусне и малко звук това лято.

Айде, който иска да коментира ТУК дали сексът наистина продава, защо толкова много го използват в рекламите и  всичко, което ви идва да кажете по темата.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s