kidman_human_stain.jpg

Харесвам Никол Кидман не само защото е толкова слаба, колкото ми се иска да бъда. Напомня ми за една приятелка от детството, която учех да чете, която смело ме спасяваше от гущери и буболечки, с която споделяхме нежеланието да станем концертиращи пианистки и желанието да пораснем и да бъдем свободни.

Харесвам Антъни Хопкинс не само заради начина, по който говори английски. Усещам, че е толкова секси,че би могъл да бие татко на шах. А що се отнася до тялото му, както съм на 36, не бих имала никакъв проблем да споделям леглото си с него, дори и да беше на 100.

Последното си мислеше и Никол Кидман, 34 годишна чистачка в колеж (професионалната ми мечта) за повече от два пъти по-възрастния Антъни Хопкинс (бивш професор по антична литература).

Много ясно, че останалите не бяха очаровани от страстната им връзка. Както става в подобни случаи, аргументите против бяха много, понеже половината се генерираха от приятелите, а другата половина от враговете.

Какво е най-добре да направиш в случай, че партньорът ти е в голяма беда? Ако останеш с него, няма как да не затънеш и ти. Дали да си тръгнеш? В крайна сметка си се събрал с него с надеждата да живееш по-добре с него отколкото без него.

Какво е най-добре да направиш в случай, че яко си загазил? Имаш ли право да искаш от партньора си да остане с теб? Как да го освободиш от себе си без да го нараниш със собственото му чувство за вина?

Филмът доста бързо стига до развръзката, която няма да споделя тук, за да ти е интересно. Само да добавя, че това, което написах не изчерпва сюжета. Има и една голяма тайна, която не искам да издам. Няма да крия, обаче, че филмът е по КНИГА. Роман на Филип Рот.

* Трейлър. Ревюта.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s