пускам втората част и др. новини

1. Пускам втори епизод от книгата за Джеф. След малко. Сори, че вчера не ми остана време. Да не забравя да поръчам на Стоян да набере още днес и стискайте палци в събота да допреведа края на първа глава, а в неделя да почна втора.

2. Платих си тока, телефоните и нета.

3. Макар че тия дни съм на ръба ако някой не се сети да ми плати нещо, си купих две книги, едната от които е “Силата на мита” на Джоузеф Кембъл, и то на прекрасна цена, понеже е старичка. Гледайте я на филм със самия Кембъл в нета. The Power of Myth пишете и ще намерите всички серии с гуглето!

4. Имах пророчески сън, който ме кара да гласувам за Георги Зарчев. Не ми беше дошло на ума досега. Ако ми остане време ще пиша за него.

5. Стискайте палци тока да престане да спира или поне да не се случи докато съм отворила важен документ. Време е да си купя UPS. Май не стрували толкова много, колкото си мислех. Знам, че съм шматка.

6. Все повече се зарибявам по книжката, която пиша за едната работа. Все повече ми се струва, че няма да ми стигне времето. Надявам се шефката да не ме убие ако се случи така. Не че не мога да я претупам, ама не ща!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s