Гала се съблече за Playboy. Е и?

lyd_sto_mi6o.jpg

Не съм пуританка. Не припадам, когато ме видят по бельо или без и пр. по-интимни неща. Не съм феминистка и не бих могла да напиша нещо дълбоко интелектуално за жената като фетиш и бла-бла. Обожавам “Сексът и градът”; имам доста и разнообразен сексуален опит, и, вероятно, доста години напред, в които евентуално бих могла да го обогатявам, така че не бих се учудила ако някой ден бъда новата Кари Брадшоу. За да публикувам тази снимка в блога си, означава, че самочувствието ми не е по-ниско от това на Саманта, след като прибра актовите си снимки от фото-студиото.

Напук на целулита и бръчките си, бих могла да се снимам не само в Playboy, но и в порно-филм; не бих получила психо-травма от ежедневно участие в пийп-шоу. Стига да намирам някакъв смисъл в това.

Бих го направила по милиони причини – за да изкарам пари – лично и егоистично за себе си, за да спечеля алтруистично някаква кауза за квартала или човечеството и т.н. Всички тези неща биха ми коствали нищожно усилие в сравнение с това да чистя веднъж седмично стаята си.

Въпреки всичко това, не мога да разбера защо фактът, че Гала (или която и да е друга отлично изглеждаща родна знаменитост) се снимала за Playboy предизвиква такива вълнения. Спомням си как в зората на българското издание първите жени които се снимаха, обясняваха по телевизията какъв личен пробив било за тях да го направят. Моля? Става въпрос за красиви жени, които сме виждали съблечени в не един филм. Така и не можах да схвана какво толкова героично има в това да се снимаш за Playboy, при положение, че изглеждаш прекрасно и без грим и Photoshop, и попадаш в ръцете на отлични фризьори, гримьори, фотографи и пр.

Това може да е тяхната психотерапия, реклама, още един начин да изкарат пари, но не мога да разбера защо трябва да ми го пробутват като нещо толкова езотерично, дето не мога да разбера. Или всъщност е? Или пък не е, но аз съм твърде тъпа? Хайде някой да опита да ми обясни. Съзнанието ми е отворено като лотосов цвят за всякакви коментари.

То иначе и царят е гол, ама аз не вдигам толкова голям шум по този повод.

Коментарите ТУК.

Advertisements

Коментари са забранени.