Поли в „Бягство към победата“

очаквам тук да се появи нейната снимка

Преди малко научих, че Поли ( Павлина Василева ) участва заедно с брат си в “Бягство към победата”. Много се радвам за Поли. Тя е един от любимите ми съграждани, читатели, блогъри, българи, майки, хора :)

Поли е добър, щедър и лъчезарен човек.

Работи като инструктор по аеробика, тае бо и подобни, включително за бременни и незрящи. Последното го правеше съвсем безвъзмездно, докато имаше зала. Дано участието и в Шоуто на Слави донесе популярност на каузата й и се намерят хора, които да помогнат за осигуряването на зала.

От две години Поли поддържа и полезния си блог LetsGym – пълен с упражения, полезни съвети, даже и готварски рецепти, а преди време написа своята вдъхновяваща история, която можеш да видиш на блога за успеха (както и видео, в което води тренировка).

Поли е не само фенка на Мистър Стоев, но и майка на прекрасната Ева и съпруга на любезният Наско, който ми осигури видео лекции на любимия ми Саполски.

Стискайте палци на Поли!!!

Можете да видите видео от кастинга и от диванчето на Слави, на което моите фаворити се чувстваха като у дома си. Поли rulz!

Коментари

Advertisements

Коментари са забранени.