Google Wave стигна и до мен

видео

Преди известно време някой попита във Фейсбук как може да се сдобие в Google Wave. Аз го намерих с Google и се записах да чакам за покана. Онзи ден получих покана и днес активирах акаунта си.  Имах и 8 покани, които да изпратя на приятели. Изпратих ги веднага. По-късно открих, че единият вече е регистриран; това се случи, понеже нямах търпение да му върна жеста – навремето от него получих покана за Gmail, а после и за Facebook – в деня, в който Фейсбук се отвори за широкия свят.

Засега имам малко приятели регистрирани в Google Wave, а и те не се познават помежду си, така че засега не мога да използвам инструмента, за да включа в разговори и проекти повече от един човек, но лека-полека вълната ще се навдигне :) Колкото повече хора ползват Google Wave, толкова по-полезен ще бъде той. След време ще мога да го използвам и за работа. За да се случи това по-бързо, бързам да разпространя вестта.

Колко от вас бяха чували за Google Wave преди да прочетат този текст? Кога и как научихте за него? Как получихте регистрация? Изпратихте ли покани до приятели? Как ползвате или смятате да ползвате Google Wave? Разпространявате ли новината?

Трябваше ли да обясня какво представлява Google Wave или предпочитате да научите сами?

Вашият коментар

Advertisements

Коментари са забранени.