Блоговете никога не стигат

Днес добавих десети блог в списъка с блогове в инфото си във Фейсбук. Списъкът е непълен, понеже имам и тайни блогове :D Вярно е, че в някои не съм писала отдавна, но пък има такива, в които имам чувството, че ще пиша доста в следващите дни и месеци. Докато не са се натрупали много текстове за четене, да ви дам линкове към:

Фермата – мястото, в което смятам да пиша за земеделие, околна среда и устойчив начин на живот. Дотук съм отворила четири категории: истории, намерения, пари, философия. Мисля, че блогът би бил приятен за четене  за широката неспециализирана публика, която не е непременно заинтересувана от земеделието и околната среда :D Как така? Ами така. Вижте сами.

Домашен учител – мястото, в което смятам да пиша за образованието такова, каквото би трябвало да бъде. Може да е полезен на рядко-срещаната у нас порода учители, които знаят, че нищо не знаят, но искат да научат и да бъдат наистина полезни на учениците си. Всъщност е малко вероятно на блога да попаднат от другия вид учители … повечето от тях не ползват Интернет. По-полезен би бил за нарастващата група млади родители, които искат да помагат на децата си да се развиват. Някои от тях са открили, че училището по-скоро пречи, отколкото да помага на децата им; други още не са, защото децата им не са тръгнали на училище.  Досегашният ми родителски опит ме навежда на мисълта, че е вероятно следващото ми дете да не ходи на училище, а да се образова у дома. Дали това е добра идея е друга тема.

Ще се радвам ако хвърлите по едно око и ми предложите връзки към блогове на български, които бих могла да добавя в новите блогролове.

Пожелайте ми добронамерени и смислени коментари.

Вашият коментар

Advertisements

Коментари са забранени.