В блога, извън Блогосферата и пак в нея

Искам да ви напомня, че напоследък пиша в един от новите си блогове, Фермата. Смятам да го предложа на Блогосферата, но още не е навършил нужните месеци. В същото време тези, които се интересуват от устойчиво развитие, екология, земеделие, полезни храни и пр. може да пропуснат важни текстове и после да трябва да четат по много наведнъж. Ето защо от време на време ще напомням за Фермата на други места.

Както вече съм казвала, Фермата ще бъде интересна не само на хора със сериозни намерения да си направят ферма, а и на тези, които не смятат, даже повече на тях. Аз съм от онези почти изцяло теоретични фермери, които напомнят за литературните алхимици – сигурно сте чували, че имало два вида алхимици – едни правели практически експерименти, а другите пишели трактати и възприемали търсенето на философския камък по философски – като метафора за стремежа към душевно съвършенство. Та и моята Ферма е в известна степен метафора, макар че пиша за съвсем материални неща и скоро ще споделя собствен градинарски опит :)

Дотук съм публикувала 10 постинга и една статична страница в следните рубрики: активизъм, алелопатия, истории, книги, намерения, пари, пермакултура, страдания, философия.

Заповядайте във Фермата.

Вашият коментар

Реклами

Коментарите са изключени.