update

Май няма да стане както го мислех … иначе досега да бях публикувала няколко текста за последните две седмици. Но не остава време. Затова ще пусна един бърз ъпдейт, за да знаете какво се случи, какво се случва и какво предстои … поне какво предстои да се появи в блога.

Преди две седмици (на 7 юни) се роди нашето бебе Петър. За любителите на статистиката: тегло 3 250 гр, 50 см, час на раждане 19.45. Всичко мина ОК в рамките на възможното при дадените условия :) Предстои да направя честен опит  да споделя опит с бъдещите майки :) Очаквайте специален текст по темата. Засега е на естествено хранене, с никакъв режим. Май отново клоня по-скоро към свободното „възпитание“ :D Вече излизахме на разходка три пъти с количката :) Бива да кача и някоя и друга снимка, за да сте убедени, че е хубавец. Бих го направила още сега ако не ме мързеше и не трябваше да местя бебето, което ми спи в скута. Предполагам, че там, на стола край компютъра се чувства най-добре, понеже е прекарало целия си вътреутробен живот на това място.

Прочетох една книга с есета на стария либертарианец Бастия, една на Питър Мейл за френската кухня, както и една на Ерик-Еманюел Шмит за бежанците, сборник с разкази на Сепулведа и малко от „Социалното животно“ на Арънсън. В момента чета една книга за отглеждане на бебета, както и „Алексис Зорбас“. Искам да пиша за всичките, но няма да обещавам, защото досега никога не ми е оставало достатъчно време да пиша за всички книги, които чета.

Звукът на телефона ми е изключен и не успявам да отговарям на всички обаждания. Надявам се да не се притеснявате за нас или да се чувствате пренебрегнати.

Надявам се по-скоро да възстановя напълно онлайн присъствието си. Що се отнася до другото възстановяване, за което хората говорят след нечие раждане … ОК съм си. Чувствам се добре, а освен това нямам повече килограми за сваляне отколкото имах преди да забременея :)

Всички останали у нас също са живи, здрави и доволни от живота.

Вашият коментар

Реклами

Коментарите са изключени.